Een presentatie voorbereiden en oefenen kost heel veel tijd en inspanning en de belangstelling is vaak heel matig. Maar dat kan anders. Philaned biedt de mogelijkheid om jouw presentatie gedurende 2 jaar ook online toegankelijk te maken. Zo kan iedereen overal en altijd genieten van jouw presentatie. En verenigingen kunnen een presentatie aanbieden zonder dat ze een spreker fysiek hoeven uit te nodigen. En om het zo makkelijk mogelijk te maken biedt Philaned de volgende service:

  • Wie niet bekend is met Powerpoint kan volstaan met het inzenden via wetransfer van de afbeeldingen en de bijbehorende tekst waarna Philaned e.e.a. omzet in een presentatie en indien gewenst voorziet van gesproken tekst.
  • Een andere mogelijkheid is dat u een zelfgemaakte powerpoint presentatie zonder gesproken tekst als ppt bestand instuurt. Dit kan door Philaned geplaatst worden als download bestand of indien gewenst voorzien worden van gesproken tekst.
  • Maar het liefst hebben we een zelfgemaakte powerpoint presentatie met gesproken tekst als mp4 bestand. Indien gewenst sturen we U een instructie hoe u een powerpoint presentatie kunt omzetten in een mp4 bestand
  • In deze aanloopfase zijn er nog wel een paar beperkingen. Met name het aantal vrijwilligers om e.e.a te ondersteunen is beperkt. En dat geldt ook voor de professionaliteit waarmee teksten worden ingesproken.
  • De bestanden mogen niet groter zijn dan 40Mb.
  • Ook de lengte van een presentatie is beperkt. Voorlopig hanteren we een maximale lengte van 15 minuten wat overeenkomt met ca 15 dia's
  • Maar het begint in alle gevallen met het aanmelden via het onderstaande bericht. Vermeld in ieder geval de titel van de presentatie, de auteur, het aantal dia's, de taal van de presentatie en een korte samenvatting.