Meedoen aan een postzegeltentoonstelling kost heel veel tijd en inspanning en de belangstelling is vaak heel matig. Maar dat kan anders. Philaned biedt de mogelijkheid om de kaders gedurende 2 jaar ook online tentoon te stellen. Zo kan iedereen overal en altijd genieten van jouw inzending. En om het zo makkelijk mogelijk te maken bieden we de volgende service:

  • Wie niet vertrouwd is met computers kan de kaders op de aangegeven adressen afgeven en ontvangt een recu. Vervolgens worden de kaders door Philaned gratis gescand en online geplaatst waarna de oorspronkelijke kaders weer opgehaald of geretourneerd worden. Eventuele kosten voor het aangetekend versturen en terugzenden zijn voor de inzender.
  • Een andere mogelijkheid is dat u de kaders zelf inscant en als jpg, word of pdf bestand met wetransfer verstuurt naar Philaned. Deze bestanden mogen niet groter zijn dan 40Mb.
  • In deze aanloopfase zijn er nog wel een paar beperkingen. Om te kunnen scannen is Philaned beperkt tot A4 pagina's. En voorlopig hanteren we een maximum van 3 kaders per inzender en accepteren we het liefst tentoonstellingen die eerder gejureerd zijn.
  • Maar het begint in alle gevallen met het aanmelden via het onderstaande bericht. Vermeld in ieder geval de titel van het werk, de auteur, het aantal kaders, de tentoonstelling waar het werk gejureerd is, het oordeel van de jury en een korte samenvating.

 

Tot slot. Deze service is gratis maar het in de lucht houden van Philaned niet. Daarom wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld.