filatelie, mijn hobby

Gepubliceerd op 5 mei 2020 om 11:37

Nu de hoofdstructuur van Philaned gereed is ben ik toe aan de volgende stap, te weten het aanmaken en beheren van een Blog. In deze eerste Blog stel ik mezelf even voor. Ik verzamel grensgebieden van Duitsland, landkaarten en Belgische spoorwegzegels. Mijn interesses zijn geschiedenis, cartografie en onine filatelie. Hieronder een postzegelvelletje dat in al deze onderwerpen past. Mijn streven is om minimaal 1 blog per week te publiceren.

Toen Letland zich aan het einde van de Eerste Wereldoorlog op 18 november 1918 onafhankelijk verklaarde was er geen papier aanwezig om postzegels te drukken. Daarom werd gebruik gemaakt van achtergebleven Duitse stafkaarten. Dit velletje is afkomstig uit stafkaart O15 (Gross Ekkau), type Ia, dwz zwarte kaart met bruine hoogtelijnen.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.