Zelf online publiceren

Philaned biedt de mogelijkheid om een filatelistisch artikel te publiceren en op internet te plaatsen zonder dat u daarvoor zelf een website hoeft op te zetten. Zo kunnen bezoekers van Philaned meegenieten van uw passie. Het liefst hebben we daarbij artikelen die eerder in een filatelistisch blad zijn gepubliceerd maar ook niet eerder gepubliceerde artikelen zijn welkom.

Hoe werkt het?

Het begint met onderstaand emailbericht aan Philaned. Behalve naam en emailadres vermeld U in het bericht de titel van het artikel, het onderwerp, de lengte van het artikel (aantal woorden), de taal waarin het artikel geschreven is en het aantal afbeeldingen. Als het artikel eerder gepubliceerd is graag vermelding van het tijdschrift en het nummer waarin het artikel gestaan heeft. Tevens verklaart U dat het materiaal en de tekst uw intellectueel eigendom is. Artikelen in Nederlands, Engels, Duits en Frans zijn welkom.

Na bevestiging van ontvangst krijgt U het email adres waar het artikel naar toe gestuurd kan worden. Word en pdf bestanden zijn welkom. Het liefst hebben we artikelen met de afbeeldingen geïntegreerd in de tekst maar separate afbeeldingen (mits jpg) mag ook.  Grote bestanden kunnen via wetransfer verstuurd worden. Na verwerking wordt het artikel online gepubliceerd tenzij Philaned van mening is dat het niet voldoet aan de minimum eisen of mogelijk kwetsend kan zijn.

Het artikel blijft maximaal 2 jaar toegankelijk via Philaned. Met onderstaande mail kunt u aangeven dat u een artikel online wil publiceren.

Tot slot. Deze service is gratis maar het in de lucht houden van Philaned niet.

Daarom wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld.